Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ons Verhaal

TCB Timmerwerken is een allround timmerbedrijf, opgericht door Tjarco Beckman.

Er is veel ervaring opgedaan in werkplaatsen en in de bouw. Mede hierdoor is TCB Timmerwerken zeer breed inzetbaar en heeft dit bedrijf betrouwbare vakmensen om zich heen verzamelt.

De vakmannen zijn gepassioneerd in het werk wat ze doen en zien elke klus als een uitdaging. 

Het ontstaan van TCBTimmerwerken

Na faillissement in 2011, van het bedrijf waar we werkzaam waren, is het idee ontstaan om een eigen bedrijf te gaan starten. Door de vele ervaring, die is opgedaan tijdens zijn 15 jarige bouwperiode, is TCB Timmerwerken ontstaan.

Onze werknemers

TCB Timmerwerken is opgericht door Tjarco Beckman, samen met Sabrina Beckman. In de loop der jaren hebben we betrouwbare vakmensen om ons heen verzamelt. Denk hierbij aan timmermannen, dakdekkers, loodgieters en stukadoors Al deze vakmannen zijn gepassioneerd in het werk wat ze doen en zien elke klus als een uitdaging.

Tevreden klanten

We hebben veel mooie opdrachten uitgevoerd.


" Tjarco heeft een mooie trappenkast van gipsblokken voor ons gemaakt, de muren netjes afgeschuurd en er ook een stopcontact in aangebracht. Hij werkt snel en volgens afspraak. Ook de communicatie was prettig, Tjarco reageert vlot op berichten en telefoontjes ".

Onze Werkwijze

Stap 1: De kennismaking

Tijdens een gesprek bij u op locatie zullen uw wensen op papier worden gezet. Er zal worden gekeken naar wat mogelijk is, welke materialen gebruikt kunnen worden en wat verstandige keuzes zullen zijn.


Stap 2: Offerte en ontwerp

De offerte en het eventuele ontwerp zal gemaakt worden en deze zullen we u toesturen zodat u exact weet waar u aan toe bent. Uiteraard zijn wij altijd bereid deze offerte toe te lichten en deze eventueel aan te passen waar nodig om tot een perfect plan te komen.


Stap 3: Productiefase

Indien akkoord met de offerte en het ontwerp volgt een opdrachtbevestiging met de duidelijke planning en betalingstermijn in overleg. De opdracht zal worden uitgevoerd zoals besproken.


Stap 4: Oplevering en Nazorg

Na uitvoeren van de opdracht zullen we de werkzaamheden bespreken. Indien de opdracht na tevredenheid is afgerond, zal een eind factuur volgen en kan er een mooie referentie ingevuld worden. 

Waarom voor ons kiezen?

1. Wij leveren uitstekende kwaliteit.

2. Wij, geven, in overleg met de klant, garantie op de door ons verrichte werkzaamheden.

3. Nazorg is net zo belangrijk als de klus zelf.

4. Wij maken duidelijke afspraken met onze klanten.

0