Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Referenties

Onderstaand treft u referenties van onze klanten

Penthouse renovatie

TCB Timmerwerken heeft bij ons een totale renovatie gedaan van ons Penthouse naar grote tevredenheid.Tjarco dacht heel erg goed mee en kwam met ideeën waar we wat aan hadden en hield daarbij ook prij/kwaliteit goed in de gaten!Ook de "nazorg" was uitstekend!!


T. Platenkamp, Hoofddorp

Een aantal klusjes

Tjarco heeft prima werk gedaan. Professioneel gereedschap.Punktueel, eerlijk en betrouwbaar. Drinkt koffie terwijl hij werkt.Vakmanschap en technisch vindingrijk.Komt met goede ideeën.Flexibel in tussentijdse aanpassingen.


Mvr. Wolzak, Amstelveen

Vloerplinten aanbrengen gehele woning (85 Meter)

Tjarco heeft de klus flexibel qua planning en vakkundig qua uitvoering gedaan. Gaf goed advies, prettig in de communicatie. Aanrader!


Dhr. van Mameren, Amsterdam

Tuinterras aanleggen, houten plantenbakken en houten borders maken 

langs de heg, een houten tuinport maken (incl. slot)

Tjarco is een aangename en sociale vakman die zijn vak verstaat. Hij werkt snel en accuraat. Ik heb op werkspot helaas ook negatieve ervaring gehad, maar werken met Tjarko heeft veel goed gemaakt! Gelukkig maar...


Dhr. Rezaei, Bussum

Zoldertrap dicht gemaakt en muur 1ste Etage rondom trap 

Tjarco heeft onze zoldertrap dichtgemaakt en op de eerste etage een muurtje geplaatst en twee deuren geplaatst zodat wij geen warmte verlies meer hebben door onze open trap naar 1 hoog. Wij zijn erg tevreden, heeft de werkzaamheden netjes uitgevoerd. Ga hem zeker vaker in huren.


Mvr T. de Vlught, Almere

Zolder

Opdracht zeer goed uitgevoerd. Communicatie was goed waardoor we duidelijk afspraken konden maken. Door het actief meedenken is het resultaat nog mooier geworden dan we voor ogen hadden. Zeer flexibel en er is hard (en lang) doorgewerkt om opdracht op tijd of te maken. Kortom heel erg tevreden.


Dhr. Broer, Almere

Complete renovatie badkamer 2.50 x 2.00 meter

Afgelopen januari heeft Tjarco onze toilet gerenoveerd. Hier waren wij zo tevreden over zodat we nu ook de badkamer hebben laten renoveren en aanpassen, wederom tot onze volle tevredenheid. Tjarco is punctueel, denkt mee, zoekt naar oplossingen, communiceert en overlegt goed en is een echte vakman. Ik zal hem aan iedereen aanraden!


Mvr. Wolzak, Amstelveen

Kast onder trap dicht

Tjarco heeft een mooie trappenkast van gipsblokken voor ons gemaakt, de muren netjes afgeschuurd en er ook een stopcontact in aangebracht. Hij werkt snel en volgens afspraak. Ook de communicatie was prettig, Tjarco reageert vlot op berichten en telefoontjes.


Amsterdam

Toilet verbouwen 0.92x1.23x2.60 meter

Tjarco heeft goed werk geleverd en hij is zeer oplettend vooral details en helpt na te denken naar oplossingen en opties goed werk geleverd ben zeer tevreden. De communicatie met Tjarco liep ook heel goed hij was altijd netjes op tijd en houd zich ook aan de afspraken.


Mr. Chierkoet, Amsterdam

Toilet Renovatie

Via een collega hebben we kennisgemaakt met Tjarco. De toilet is gerenoveerd, wat een vak man, top! We zijn zó tevreden dat we in Maart ook een complete renovatie Vd badkamer laten doen! Tevens is Tjarco erg sympathiek, overlegt, commuiceert en adviseert goed.


Mvr. Wolzak, Amstelveen 

Tuintafel Steigerhout

Ik ben superblij met mijn steigerhouten tuintafel gemaakt door Tjarco. Topper!


Mvr. Laan, Annen 

7 deurkozijnen plaatsten en ramen boven deur dichten voor stucadoor

Dit is de eerste keer dat ik iets heb geplaatst op Werkspot en tegen de verwachting in is het positief ontvangen. Immers goede vakmannen hebben toch altijd werk? Tjarco bewijst het tegenovergestelde, het is een vakman die tijdelijk even iets minder werk had. Ik had hiermee enorm veel geluk. Buiten dat het een plezierige vent is, is afspraak afspraak en wordt het gestelde budget en planning gerespecteerd. Tevens is het geleverde werk rond uit goed te noemen! Dit was een schot in de roos.


Dhr. Verwoerd, Amsterdam 

Diversen Binnen

Tjarco is een sympathieke en vakbewame timmerman die zijn afspraken stipt is nagekomen, communiceert uitstekend en stemt de werkzaamheden gedurende de dag regelmatig af. Rommel wordt eind van de dag netjes opgeruimd. Aanrader !


Dhr. Tieleman, Naarden

Trap afdichten en Zolderverbouwing

Na een succesvolle zolderverbouwing, waarbij TCB gezorgd heeft voor alle binnenmuren, kozijnen en aftimmmering ben ik nu ook weer zeer tevreden over werkzaamheden betreffende het dichtmaken van de trap. Tjarco is een betrouwbare alleskunner!


Mvr. van Noort, Almere 

Badkamermeubel van Steigerhout maken

Wij zijn erg tevreden over het steigerhouten badkamermeubel dat Tjarco voor ons gemaakt heeft. Vanwege de lastige maten konden wij geen standaard meubel plaatsen. We hadden al bestaande wastafels in onze badkamer en wilden het meubel daaromheen gemaakt hebben. Tjarco heeft het voor ons opgemeten en uitgetekend en heeft het daarna gemaakt en bij ons thuis geplaatst. Het is prachtig geworden! Verder prima service, goede onderlinge communicatie en voor een goede prijs.


Mvr. Timmermans, Breukelen 

Overkapping

Tjarco is een goede timmerman en levert een goede kwaliteit. Ik zal hem zeker voor andere opdrachten gebruiken.


Dhr. Alan, Bilthoven 

Plaatsen nieuwe vloer en vloerbalken blokhut

Tjarco heeft een nieuwe vloer geplaatst in mijn blokhut. Mooi en heel secuur! Een echte vakman, heel erg goed met hout.


Dhr. Schilstra, Amstelveen

Stuk balk vervangen en dakgoot repareren

De goot en de balk zijn zeer vakkundig gerepareerd. Binnen de geraamde tijd en voor het afgesproken bedrag. Een prettige vent in de omgang, flexibel en hij heeft naast timmerwerk ook veel inzicht in andersoortige klussen. Goede kennis van hedendaags materiaal.


Dhr. Molenkamp, Nederhorst den Berg 

Muur bekleden met steigerhout

Tjarco schakelt snel, komt afspraken na netjes op tijd, binnen planning, denkt mee en levert geweldig kwalitet. We zijn super tevreden! Bedankt Tjarco.


Mvr. Sanchez, Amsterdam

Voor meer referenties: https://www.werkspot.nl/vakman/profiel/referenties

Bent u tevreden over onze 

werkzaamheden of heeft u misschien 

tips?


Laat het ons weten....

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt voor u reactie. Met vriendelijke groet, TCB Timmerwerken
0